Dreig jij de verbinding met jouw partner kwijt te raken? Verlang je terug naar die band die jullie met elkaar hadden in het prille begin van jullie relatie? Vind je het soms lastig om met elkaar te communiceren en duidelijk te maken wat je dwars zit? Boek een relatieconsult bij Twee-eenheid en kom weer nader tot elkaar.

Ons Relatieconsult

Tijdens ons Twee-eenheid koppelconsult onderzoeken en ontdekken wij de reis naar jouw levenslange innerlijke vrijheid als individu en die van jullie samen als koppel. Een weg zonder beperkingen, projecties, irritaties en overtuigingen, die jullie als stel ervan weerhoudt om de beste en mooiste versie van elkaar naar boven te halen. Van procesopstellingen tot nummerologie en van systemisch werk tot verhelderende inzichten. Vanuit de intake begeleiden wij jullie als koppel bij het maken van opdrachten en brengen jullie inzichten die de weg vrijmaken om samen aan jullie mooiste leven als gezin te werken.

Dus wil jij

Dan gaan wij jou helpen

Kwetsbaarheid is kracht, en hoewel het ontvangen en toelaten wat er is lastig kan zijn, is dit juist de weg die je wilt bewandelen om te kunnen groeien als persoon. Leer ruimte te geven aan gevoelens en gedachtes, zonder er vanaf te willen of hen te willen onderdrukken. De ervaring leert immers dat er op dat moment helderheid en ruimte ontstaat.

Communiceer vanuit liefde en er ontstaat ruimte voor zoveel meer

Start nu jullie reis

Boek een Twee-eenheid consult